MUNKAVÁLLALÓKNAK

KEDVES MUNKAVÁLLALÓ!

A Kelet Magyarországi Munkaerőszolgáltató Szociális Szövetkezet 2014-ben alakult, majd Sajóbábonyi telephelyét 2016-ban vásárolta meg, ezt követően 2018-ban felújításon esett át az épület melyet a 2019 évben fejeztek be, akkor nyerte el mostani formáját. Az átalakítás során a korábbi épület belmagasságát megemelték, hogy targonca közlekedésre alkalmassá tegyék az épületet.

Az első munkavállalókat a 2019 év közepétől kezdte el foglalkoztatni betanított fizikai munkás munkakörben. Jelenleg 37 fő foglalkoztatotti létszámmal működik.

A Sajóbábonyi üzem megvalósításánál a térségben élő munkavállalók foglalkoztatása volt a fő célunk, hogy egy olyan munkakörnyezetbe vonzzuk őket és helyezzük vissza amiben szívesen dolgoznak, és örömmel járnak be munkahelyükre. Törekszünk a családias légkör megteremtésére, és a lehető legjobb munkakörülményeket biztosítani a munkavállalóink számára. Teljesen új vizes blokkok kerültek kialakításra, zuhanyzási, tisztálkodási lehetőséggel a munkát követően. Új étkező került kialakításra hűtővel, mikrohullámsütővel, hogy a dolgozók az otthonról hozott ételeket melegen tudják fogyasztani, illetve új öltözőszekrény lett kialakítva mind a női mind a férfi öltözőben.  

Ahhoz, hogy ezen célt megvalósítsuk lehetőleg egy műszakos munkarendben 6:45 – 15:05 közötti időszakban folyik a munkavégzés. Többféle termékek csomagolása és csomagolóanyag készítése (kartondobozok) de amennyiben a partner és a megrendelés úgy kívánja, úgy 14:45 – 23:05 között egy második műszakban végzett tevékenység is megvalósítható.

Célunk, hogy a térségben élő, alacsony iskolai végzettséggel illetve hátrányos helyzetben élő munkavállalókat munkához, ezáltal jövedelemhez juttassuk és így a társadalom és a gazdasági élet hasznos résztvevőjeként stabil jövőképet tudjuk biztosítani részükre.

Az üzemünkben férfiaknak és nőknek egyaránt tudunk munkát biztosítani, és folyamatosan vannak jelentkezőink akik szeretnének nálunk. Az elbeszélgetések során a dolgozók meggyőződhetnek arról, hogy milyen körülmények és milyen biztos jövedelem várja őket, ha hozzánk jönnek dolgozni.

Az elvárások a dolgozóink felé nem különbek mint bármely munkahelyen, ami meglátásunk szerint három alappilléren áll:
  • dolgozni akarás
  • információ áramlás a munkavállaló és munkáltató között
  • egymás tiszteletben tartása

Amennyiben szeretne hozzánk jelentkezni munkavállalónak, úgy azt személyesen tudja megtenni a Sajóbábonyi ipari parkban reggel 07:00 – 15:00 óra között egy jelentkezési lapot kitöltve.

Jelentkezzen mielőbb!